LLEVANT UE EDI

LLEVANT UE EDI – Escola de Futbol per a Persones amb Discapacitat Intel·lectual

Dibuixem Somriures. Eixe és el lema que té per bandera Llevant UE EDI des que este projecte de la Fundació levantinista vera la llum en 2012. D’esta manera, el Llevant UD es convertia en el primer club de futbol professional a crear una Escola de Discapacitats Intel·lectuals i incorporar-la a la seua estructura.

El creixement d’esta escola ha sigut notable i ja quanta amb més de 100 jugadors. A més, este creixement ha permés que, des de gener de 2015, s’haja creat un grup d’iniciació per a xiquets de 8 a 12 anys, que està sent tot un èxit, amb la intenció d’oferir dinàmiques més personalitzades i adaptades als més xicotets de l’escola.

Amb esta iniciativa es posen de manifest els valors d’este grup de persones anònimes d’alt calat humà, i es continuen vinculant amb els del Llevant UE.

Els jugadors de Llevant UE EDI són especialistes a esforçar-se per a superar les barreres que es troben, no sols en la pràctica de l’esport, i a fer-ho per a aconseguir els seus sons.

És habitual que escoles esportives, col·legis i empreses realitzen entrenaments i partits ‘inclusius’ junt amb els integrants del Llevant UD EDI, la qual cosa permet reunir en el terreny de joc a equips formats per jugadors amb i sense discapacitat intel·lectual. D’esta manera, tots els que participen en estes sessions, passen a formar part d’este gran projecte i dels valors que ens distingixen.