Feliç Sant Valentí, Granotes!

Hui és Sant Valentí, dia especial per a tots els enamorats i, des de la Fundació Llevant UE us volem proposar alguns regals molt especials que faran que tu i la teua parella gaudiu d’un dels dies més màgics de l’any. Allà anem!

235: Què millor que una de les nostres samarretes o la dessuadora de la línia Streetwear 235. Productes de qualitat, fets per persones amb discapacitat, amb dissenys socials i atractius i amb beneficis solidaris. Existeix un producte millor?

Et deixem el link de la col·lecció: https://fundacionlevanteud.org/235-streetwear/

TIMPERS: El nostre patrocinador, Timpers, porta diversos dies amb una campanya molt especial, en la qual per comprar una de les seues sabatilles, t’inclouen una carta d’amor personalitzada a la teua parella. Regal social i damunt, amb amor!

Coneix tots els seus models en el seu web: www.timpersbrand.com

GRUP GASTROADICTOS: Quina millor manera de celebrar un dia tan especial que amb un menjar o un sopar en un dels restaurants del millor grup gastronòmic de València? Si no coneixes els seus restaurants, és una oportunitat perfecta per a gaudir de la seua creativitat i tradició. Si t’afanyes, encara et dona temps a reservar una taula!

Bar Mistela: https://barmistela.com/
Bar Cassalla: https://barcassalla.es/
Bar Cremaet: https://barcremaet.com/
Restaurant La Sastretría: https://lasastreriavalencia.com/