La Fundació del Llevant UE va tornar a desplegar-se en la seva intenció de fer llevantinisme, especialment entre els aficionats i simpatitzants més petits, i arribar especialment als col·lectius menys afavorits en el primer Nadal sense alerta, encara que sense descurar-se, per la pandèmia. Els colors blau i grana van ser presents per fi en clàssics, encara que amb aires renovats, com Expojove, la Cavalcada de Reis, la visita als hospitals per part dels futbolistes professionals i també el lliurament de joguets per als xiquets i xiquetes que per les seves circumstàncies més complicades no tenien accés a ells en les passades festes.

Expojove va tornar a ser una de les accions estrella de la Fundació. Més de 200.000 persones van passar per l’estand granota durant els dies en què va estar oberta la fira, gaudint de cinc activitats lúdiques com el camp de futbol, la diana gegant, el futbolí, la Play Station o una altra de les novetats, la taula de subfutbol; o retratant-se amb les nostres mascotes Blau i Grana. A més d’aquests moments tan divertits, es van repartir més de mil bufandes, 2.000 banderes i 150 quilos de caramels. En resum, unes jornades de fer autèntic llevantinisme.

Una altra de les accions bàsiques per a la nostra Fundació era estar al costat de les persones, i sobretot els xiquets i xiquetes, amb circumstàncies més complicades. I satisfer la il·lusió dels més petits de poder comptar amb el seu regal de Reis Mags era, un any més, objectiu primordial per a nosaltres. En aquesta campanya, es van cobrir les necessitats de cinc associacions: África en el Corazón, Navidad en tu Puerta Amiga, Amigos de la Calle, Asociación Sociocultural Evangélica de Barona y Asociación Gitana Europea e Intercultural. En total, es van lliurar més de 400 joguets per a menuts i joves d’entre els zero i els 15 anys, gràcies a l’aportació de particulars, la donació per part d’El Corte Inglés i la compra de joguets realitzada en aquest centre per part de la pròpia Fundació. Agrair també a Hasbro la seva col·laboració en aquesta campanya.

Un moment cim de la Campanya de Nadal de la Fundació del Llevant UE va ser la Cavalcada de Reis, a la qual es va acudir amb dues carrosses liderades per les futbolistes Andreea Paraluta, Silvia Lloris, Núria Mendoza i Viola Calligaris i el futbolista José Campaña; Fede i Peleh, del Llevant UE FS; David Casinos, ambaixador de Llevant UE Di_Capacitat; els nostres jugadors de les diverses seccions adaptades granotes; i xiquets i xiquetes que no es van voler perdre aquesta oportunitat de repartir il·lusió pels carrers de la ciutat de València. I, una vegada més, la presència i l’ajuda dels nostres Voluntaris, un dels cors de la cavalcada granota. En total, es van repartir 6.000 pilotes de plàstic blaus i granes, 2.500 bufandes del Llevant UE, 200 pilotes de cuir i 800 quilos de caramels. Una vesprada-nit per al record.

Finalment, els nostres futbolistes, acompanyats pel president del Llevant UE Quico Catalán, van acudir a visitar als xiquets i xiquetes que es troben hospitalitzats en diferents centres de la ciutat i rodalia. Així, Cárdenas, Pepelu, De Frutos, Iborra, Álex Muñoz, Campaña i el nostre míster Javi Calleja, van visitar l’Hospital Clínic, l’Hospital de Manises i el Doctor Pesset, passant una bona estona amb al voltant de 120 menuts.

Una campanya nadalenca que va recarregar les piles de la nostra Fundació per als bonics i apassionants projectes que es venen en aquest 2023.