El divendres arriba al Ciutat de València de la mà de Globaly Live la GastroLeague, la competició gastronòmica més èpica sobre rodes. Des del dia 28 de juny fins al 7 de juliol, l’estadi granota s’engalanarà per a rebre a més de 25 “food trucks” que competiran en 4 categories segons la procedència del seu menú: Amèrica del Nord, Sud-amèrica, Europa i Àsia. A més, hi haurà multitud d’activitats perquè els assistents puguen gaudir d’una tard-nit plena de diversió, com “showcooking”, actuacions en directe, zona de jocs i “chill out”, concursos, sortejos i molt més.

Entre els convidats es troben grups musicals com “Despistaos”, presentadors de televisió com Eugeni Alemany i “influencers” com Peldanyos o el duo de “Tik Tokers” “Twin Melody”.

La Fundació Levante UD ha arribat a un acord amb Globaly Live perquè el 50% dels beneficis que s’obtinguen de la venda dels gots reutilitzables vagen destinats als projectes socials de la fundació granota. Així doncs, tots els assistents estaran donant 50 cèntims per cada got que adquirisquen per a gaudir d’este esdeveniment que el feu levantinista acull enguany per primera vegada.

Una iniciativa que posa en valor el compromís dels col·laboradors del Levante UD i la seua Fundació, a més de crear sinergies de cara a pròximes accions, ja que esta donació continuarà activa en els concerts que se celebraran en el Ciutat el mes vinent de juliol.