Este cap de setmana torna el campionat més esperat de l’any: el ‘Todos Jugamos’, organitzat per la Fundació del Levante UD. L’estadi Ciutat de València acollirà els dies 1 i 2 de juny la novena edició d’esta festa del futbol escolar. La temàtica d’enguany serà 100% llevantinista, ja que els equipaments i la cartelleria de l’esdeveniment estan inspirades en l’estètica i ADN granota.

Seguint la temàtica llevantinista, la Fundació Levante UD ha creat una samarreta inèdita que arreplega diversos dissenys mítics que el conjunt de Orriols ha lluït al llarg de la seua història. Esta elàstica suposa la primera en estil mashup que el club granota ha llançat.

La secció escolar del campionat està formada per huit equips dividits en dos grups que corresponen a diferents col·legis que, durant la present temporada, han rebut la visita de Ricardo Ten, David Casinos o Mireia Cabañes, ambaixadors de la Fundació Levante UD, en les xarrades Di_Capacitat.

En el grup 1 es troba el Col·legi Mare de Déu de l’Olivar, el Col·legi Llar La nostra Senyora del Rosari, el Col·legi Agustins València i el Col·legi Color de Montecolorado. D’altra banda, el grup 2 es compon del CEIP Cervantes, el CEIP El Garbí, el Col·legi San Miguel Arcàngel i el CEIP Sant Joan Evangelista.

 

Primera fase el dissabte

El torneig tindrà una primera fase que es jugarà el dissabte des de les 9.30 hores. Els equips de cada grup s’enfrontaran entre ells en un format de partit únic. El diumenge se celebrarà la fase final eliminatòria.

A més, aprofitant l’ocasió, la Fundació Levante UD ha organitzat diversos partits d’exhibició amb les seues seccions d’esport adaptat. El dissabte a les 11.30 h es jugaran dos partits simultàniament en els camps 1 i 2. D’una banda, el Levante UD EDI s’enfrontarà al CF Sporting Alaquàs i, per un altre, el Levante UD EDI Femení es mesurarà a la Fundació Espurna en un partit compost íntegrament per dones amb discapacitat intel·lectual. A les 17.00 h està previst un altre partit del Levante UD EDI.

El diumenge més futbol en el Ciutat

De cara al diumenge, està planificat una altra trobada d’exhibició entre Orriols Convive, associació adherida a la Fundació Levante UD composta per xiquets i xiquetes en risc d’exclusió social, i la Fundació Sant Joan Baptista. Mentrestant, es disputarà en l’altre camp un partit entre el Levante UD EDI i el Foietes, un dels conjunts que ha disputat la Lliga de Futbol 8 Autonòmica organitzada per FEDI, Federació d’Esports per a persones amb discapacitat intel·lectual de la Comunitat Valenciana.

Caixa Popular se suma

Com a colofó final, Caixa Popular, un dels principals patrocinadors de la Fundació Levante UD, participarà en una convivència amb els esportistes del Levante UD EDI i PC.

Vine’t a passar el dia

La Fundació Levante UD ha tingut en compte tots els detalls perquè la jornada estiga repleta de diversió per a tota la família: food trucks amb menjar, així com barres de beguda a preus populars. Tots els beneficis aniran destinats a la Fundació granota. L’entrada al torneig serà gratuïta.

Amb esta festa del futbol escolar, la Fundació Levante UD posa el fermall final a una temporada plena de màgia per als seus projectes socials, deixant patent el seu compromís per contribuir valors positius a la societat valenciana.